Leg en onderhouds advies voor terracotta, cementegels en natuursteenvloeren.

Veel vloeren in ons assortiment zoals: natuursteen, estriken en cementegels, mozaiekvloeren hebben een poreus oppervlak. Dit wil zeggen dat het oppervlak niet dicht is en hier vlekken in kunnen trekken. Om dit te beperken is het in de meeste gevallen het beste om de vloer te impregneren. Een vloer behandelen kan op verschillende manieren en is ook afhankelijk van het soort vloer en gebruik ervan. Hier kunt u het leg, behandelings en onderhoudsadvies voor verschillende vloeren downloaden.

 

Leg en behandelingsadvies Estriken/ Terracotta vloer:

Estriken/ terracotta tegels zijn gemaakt van gebakken klei en is een ongeglazuurd poreus produkt. Het is raadzaam dit soort vloeren te behandelen. Door de behandeling, is deze minder vlekgevoelig en makkelijker te onderhouden, dit kan op verschillende manieren. Voor meer informatie over het leggen en impregneren van Estriken/ Terracotta vloer klikt u op de onderstaande link.

 

Leg en behandel advies Estriken/ Terracotta PDF

 

leg en behandelingsadvies cementegels Castelo, Tegelbv, Mirafloor:

Cementtegels zoals Castelo, de Tegelb.v. en Mirafloor zijn ongeglazuurd en poreus. Door de vloer te behandelen, is deze minder vlekgevoelig en makkelijker te onderhoudenen. Voor meer informatie over het leggen en impregneren van Cementtegels klikt u op de onderstaande link.

 

Leg en behandel advies Castelo/Tegelbv/Mirafloor PDF

 

leg en behandelingsadvies Marmer, Travertin, Belgishhardsteen, Vietnameeshardsteen, Turkshardsteen:

Marmer, Travertin, en diverse hardsteen natuursteen soorten zijn ook allen licht poreus. Sommige soorten impregneren we om de kleur te verdiepen, zodat ze een mooi en verzadigd uiterlijk krijgen. Door de vloer te behandelen, is deze minder vlekgevoelig en makkelijker te onderhoudenen. Voor meer informatie over het leggen en impregneren van Cementtegels klikt u op de onderstaande link.

 

Leg en behandel advies Marmer/Travertin/Belgishhardsteen PDF

 

U kunt natuurlijk de produkten bij ons afnemen en uw vloer zelf behandelen. Wij hebben kleine schrobmachines te huur speciaal voor particulier gebruik. Met ons advies moet dat zeker gaan lukken.

 

Ook kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor laten reinigen en behandelen van uw vloer. Contact